Plesová sezóna v plnom prúde

Každý milovník dobrého jedla, zábavy a tiež veľkej spoločnosti ľudí, ktorí si chcú vychutnať raz za čas peknú kultúrnu akciu, si zájde na ples. A práve plesy a iné podobné spoločenské akcie sa nezaobídu bez výborného jedla. Lenže ako toto jedlo udržať dostatočne dlho teplé, pokiaľ ide napríklad o rauty?

Rauty a recepcia

Pri všetkých podobných akciách, na ktorými sú napríklad rauty, ide ako o teplé tak i o studené jedlo. Horľavé pasty sa preto hojne rozšírili. Sú to pasty, ktoré sa predávajú v plechovkách a dávajú sa do Chafingov, v ktorých jedlo zostáva teplé po naozaj dlhú dobu.

Do hornej časti Chafingu sa umiestni jedlo, ktoré sa zakryje poklopom. V spodnej časti Chafingu je vytvorený priestor pre tieto plechovky obsahujúce horľavé pasty.

Rôzne plesy, rovnaké vychytávky

Ani na tých z vás, ktorí nie sú úplne na klasiku, organizátori takýchto akcií nezabudli. Boli ste už na plese, kde sa griluje? Prídete k stolu s rautom a mate chuť napríklad na steak. U grilu stojí kuchár a len čaká, čo si vyberiete. Aj do stolných grilov sa horľave pasty používajú, tým sú naozaj viacúčelové.

Boli ste pozvaní niekam, kde horeli pochodne okolo celej príjazdovej cesty? Tma, všade kam sa pozriete, ale náhle vás uchvátia plamene z pochodní. Pochodne napustené pastou sú úžasným zážitkom pre všetkých účastníkov takýchto akcií. Na to sa naozaj nedá zabudnúť. Hneď si poviete, že organizátor má naozaj nevšedné nápady a pri ďalšej príležitosti sem prísť, určite váhať nebudete.

Tiež si predstavte ples, na ktorom je fondue. Aj v týchto prípadoch prichádzajú na rad horľave pasty. Sú totiž bez zápachu, prírodné a ekologické. Kto chce zažiť niečo naozaj výnimočné, nemusí chodiť ďaleko. Stačí len natrafiť na to správne miesto a zážitkov budete mať na rozdávanie. Tak, kto ide na ples?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Related Post